Keke Odé - Vlogger - Canon G7x MII - Austria

I’M BACK!

Geplaatst op Geplaatst in Blog

I’M BACK! Terug op Youtube en terug op mijn eigen stukje internet. Ik heb ontzettend goed nagedacht wat ik wilde en ben er ondertussen uitgekomen. Het had even tijd nodig om te bedenken wat ik wél en vooral niet wil. Vandaar dat het ook zolang heeft geduurd voordat ik weer iets liet horen. Mijn grote excuses daarvoor maar soms weet ik het ook even niet en dan is het moeilijk om vooruit te komen. Deze blog gaat daarom over dat ik terug ben.

Wat gaat er veranderen?

Ik kan een heleboel gaan noemen wat jullie nog niet kunnen zien… Maar welke veranderingen jullie wel al kunnen heb zien is dat mijn instagram account opgeruimd is geworden, de foto’s zijn professioneler en ik post niet meer zomaar elke foto. Ook zijn de foto’s in een bepaald thema en onderwerp geplaatst. Ik heb mijn instagram dus flink omgegooid.

Naast instagram ben ik weer terug on the blog… Lang heb ik gedacht om mijn blog te stoppen en op YouTube verder te gaan. Toch mis ik de foto’s die ik dan kan maken, bewerken en uploaden. Maar… Op mijn blog geldt hetzelfde als op instagram: alleen foto’s die professioneel en van hoogwaardige kwaliteit zijn bereiken uiteindelijk het internet. Ik wil namelijk niet meer de ‘zomaar’ blogger zijn. Ik wil de blogger, vlogger en instagrammer zijn waarbij je jaloers wordt omdat de foto gewoon prachtig zijn. Een hele hoop zoals je kunt lezen, tot nu toe. Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen dus ik hou jullie gewoon up to date van alle veranderingen die ik door ga voeren en hoe ik dat doe met mijn (communicatie) kennis.

STOPPEN?!

Jep, ik heb erover nagedacht om me volledig te focussen op Instagram en Youtube. Na toch maar wat blogs weer een gelezen te hebben raakte ik weer geïnspireerde en snapte ik waarom ik twee jaar geleden was begonnen. Alleen steek ik nu alles in een beter jasje en verpak ik het mooier.

FOCUS

Natuurlijk heeft elke blogger en vlogger zo zijn ding waar hij of zij zich op focust.. Ik dus ook al had ik dat eerst niet. Ik poste makkelijk vijf weken iets over healthy stuff en drie weken later was ik weer in to the beauty scene. Dat is natuurlijk voor niemand leuk om te volgen, wel is dat wie ik ben. Ik ben van alles en nog wat, mijn interesses liggen nu eenmaal ver uit elkaar. Toch wil ik dat ALLEMAAL met jullie delen en door de koppen fashion, beauty en lifestyle aan mijn blog te hangen hoop ik voldoende ruimte te hebben om dit ook daadwerkelijk in een rode draad te verwerken.

Wat kunnen jullie verwachten?

Ik heb natuurlijk dadelijk twee bronnen waar jij mijn informatie vandaan kunt halen, kekeode.nl en mijn Youtube kanaal. Maar waar kan ik uiteindelijk wat vinden? Op mijn blog vind je outfit posts, beauty dingen en updates over mijn leven en reisverhalen. Wel alles in een iets unieker jasje gestoken. Youtube gebruik ik vooral om mijn dagelijkse of wekelijkse vlogs te laten zien, soms een look of het vertellen over een product dat mij persoonlijk heel erg aanspreekt.. Het zal uiteindelijk niet veel van elkaar schelen maar toch zal youtube persoonlijker zijn.

Een van mijn andere veranderingen is dat ik mijn posts niet te lang wil maken. Ik zal dus het voor nu hierbij laten en neem jullie in een volgende post mee naar nog meer veranderingen of updates over Keke Odé 2.0 of chapter 2… Hoe je het ook maar wil noemen.

Heb jij nog vragen? stel ze dan gerust via de mail (info@kekeode.nl). Wie weet zie jij jou vraag wel terug in een nieuwe update of Q&A video.

Liefs,

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *