About

Hallo!

Mijn naam is Kayleigh Odekerken en kekeode.nl is mijn stukje internet waar ik mijn passie voor lifestyle, beauty en reizen met jullie deel. In de zomer van 2016 besloot ik mijn eigen website te beginnen. Na een tijdje begon ik veel te twijfelen. Deed ik het wel goed? Vonden anderen mijn blogs leuk genoeg? Waar moest ik over schrijven of vertellen? Wilde ik alles in één of ging ik toch voor een specifiek onderwerp? Ik lag veel nachten wakker aan de gedachten ben ik wel uniek genoeg? Ik wilde namelijk nooit een standaard blogger worden, daar hebben we er namelijk al zoveel van… Ik wilde vooral mijn persoonlijke touch achterlaten.

Op het moment dat ik zoveel twijfelde deed ik ook een opleiding niet meer bij me paste. Ik besloot te stoppen met Pedagogiek en ging in de maanden erna op zoek naar een nieuwe opleiding. Mijn passie voor delen, vertellen en schrijven bleef, net als mijn interesse voor social media en bloggers/vloggers. Dit resulteerde in de opleiding Communicatie waar ik in september 2017 mee gestart ben. Op blog/vlog gebied was ik nog niet verder gekomen, daarom besloot ik eind 2017 om even een pauze te nemen en goed te denken welke kant op zou willen gaan. 2 februari 2018 was de dag dat mijn eerste video weer online stond. Ik kon er heel erg van genieten en ben dan ook heel blij dat ik weer terug ben op mijn eigen stukje van het internet.

Keke Odé- Fashion Blogger - Limburg

Ik heb de afgelopen jaren enorm veel geleerd en dit zie je deels terug in mijn blogposts, maar veel heb ik hier niet over gedeeld. Dit gaat natuurlijk na het starten van Keke Odé 2.0 juist wel gebeuren. Ik ben nog altijd bezig om mijn website en YouTube kanaal verder te ontwikkelen maar wat ben ik ontzettend trots op mijzelf. Kekeode.nl is mijn eigen creatie en ik heb dan ook alle samenwerkingen zoals: Hunkemöller, Essiera, KPN, Simyo en verschillende PR Bureau’s zelf binnengehaald.

Vandaag de dag kun je genieten van mijn wekelijkse blogs, vlogs of video’s, ook krijg je elke dag een update van mijn leven met Rick en mijn knappe cavia’s Flip en Gijsje op Instagram en/of Facebook.

Wil jij me nu een mailtje sturen? Mail dan naar info@kekeode.nl