KO- Keke Odé- Christmas 2017 - Kerst - KPN

Favorieten Kerstfilms van 2017

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

De kerstdagen zijn voorbij, ik hoop natuurlijk dat iedereen mega leuke dagen heeft gehad en leuke cadeaus heeft gekregen! Maar tijdens kerst worden er vooral veel kerstfilms op tv zijn (LOGISCH?!) dat betekent dat Nederland massaal kerstfilms heeft gekeken. Door deze leuke en drukke dagen kwam ik op het idee mijn favorieten kerstfilms van het jaar 2017 met jullie te delen! Lees je gezellig mee?

Als eerste moet ik even kwijt dat ik nog amper ‘echte’ televisie kijk. Wij hebben thuis Netflix in ons KPN-abonnement zitten wat het wel heel erg gemakkelijk maakt om Netflix te kijken. Met een paar keer klikken op de afstandsbediening en je bent klaar om te kijken!

 

  1. Love Actually

Deze film kijken we elk jaar en het is ondertussen een ware odekerkjes traditie! De film bestaat uit zoveel verhalen dat het iedere keer een feestje is om deze film te kijken!

 

  1. The Night Before

Wat een geniale en hilarische kerstfilm. Even net wat anders dan die gewone romantische kerstfilms, heerlijk!

 

  1. A Christmas Prince (Netflix)

Deze romantische film kan ik blijven kijken, het is wel een typisch voorspelbaar verhaaltje maar dat is juisty wat ik zo leuk vindt aan kerstfilms.

 

  1. Christmas Inheritance (Netflix)

Ook dit is een heerlijk voorspelbare kerstfilm! Maar deze mag natuurlijk niet ontbreken!

 

  1. Santa Claus 1, 2 & 3

Oke dit is een klein beetje vals spelen omdat ik nu alle drie de delen noem maar deze films blijven goed. Heerlijk om vederjaar te kijken. Between us: deel 2 is mijn favoriet!

Wat is jou favoriete kerstfilm van 2017?

 

Liefs,

* Deze blogpost is in samenwerking met KPN.

Dit verandert mijn mening of gebruik van KPN niet! Wij maken thuis gebruik van KPN en dat zullen wij ook blijven doen aangezien wij erg tevreden zijn over KPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *