GYMTIME- KPN -Keke Odé - Basic Fit - Spotify

Mijn spotify (GYM) nummers

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Een tijdje geleden bedacht ik me dat ik wel zonder spotify zou kunnen. Niets bleek minder waar! Sinds ik aan het sporten ben kan ik juist helemaal niet meer zonder! Ik luister sowieso al spotify als ik in de trein naar huis zit maar nu ook nog in de gym! Fitness Beats is dan mijn favorieten afspeellijst maar ook heb ik andere power nummers.

Vandaag deel ik daarom mijn vijf power nummers met jullie en mijn drie meest beluisterde afspeellijsten in de gym. Ik kan tegenwoordig niet meer zonder en heb gauw mijn abonnement weer aangevraagd voor dat ik met reclame in de sportschool sta. Dat wil niemand toch? Dus hier komen mijn squat nummers!

Nummers

  1. April Ivy – Run For Cover
  2. Ed Sheeran – Shape of You (Galantis Remix)
  3. Bruno Mars – 24K Magic (R3hab Remix)
  4. Hayley – Lights Out ( DJ Katch)
  5. Ronnie Flex ft. Maan – Blijf bij mij

Favorieten afspeellijsten

  1. Fitness Beats
  2. Wake-up happy
  3. Booty Shakin (van Celine Blomberg)

Welke nummers luister jij in de gym?

 

Liefs,

*Deze blog is in samenwerking met KPN. Dit veranderd mijn mening over spotify niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *