Desk planner - doelen stellen - 2018 - KPN - Netflix - Keke Odé

Mijn doelen voor 2018!

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Hi!

Vandaag wil ik het hebben over de doelen die ik wil bereiken in 2018! 2018 klinkt nog heel ver weg maar toch is het over een aantal weken al zover. Dan begint er een nieuw jaar en daar horen nieuwe doelen bij. Lees gauw mee wat dit voor mij en voor kekeode.nl gaat betekenen!

De aller laatste 10 KG wegwerken!

Tja, spreekt dit niet voor zich? Iets waar ik de afgelopen weken instagram mee heb gebombardeerd is #YOUGOTTHIS! Dit gekoppeld aan mijn afval race en ik voelde me fantastisch Ik kon de hele wereld aan. Kon? Nou eerder KAN! In 2018 wil ik dan ook niets liever dan de aller laatste 10 KG weg werken en weer mijn eigen ik zijn (mijn lichaam dan).

Hoe ik dit wil bereiken? Ik ga lekker door met hoe ik bezig ben! Gezond eten, sporten en vooral ook af en toe iets lekkers! Als ik het zo ga doen komt het helemaal goed!

 

Mijn Propedeuse halen

Mijn P halen is natuurlijk ook iets wat ik heel erg graag wil! Ik studeer namelijk op dit moment Communicatie op Fontys Hogeschool. Het is echt een opleiding die bij mij past en de twijfels na mijn jaar Pedagogiek zijn helemaal verdwenen! Ik kan dit en ik ga dit doen! Daarom staat 2018 voor mij in het teken van mijn propedeuse en misschien wordt 2018 wel het jaar dat ik naar de universiteit ga… Wie weet…

 

Eindelijk een goede beauty routine

Ik lees al jaren beauty blogs en kijk video’s over beauty. Het zal je dan ook niet verbazen als ik zeg dat ik een ware beauty addict ben. Toch heb ik mijn zoektocht naar de ultieme beauty routine (voor mijn huid) nog niet gevonden… Ik ben op dit moment verschillende ‘Jetske Ultee’ proof verzorging aan het proberen en mijn huid knapt er van op! Toch zit ik nog altijd in een zoektocht naar goede en mooie producten vol goede bestanddelen! In 2018 ga ik dan ook graag door met mijn zoektocht!

 

Ideale planner

Ik ben gek op plannen en plan in mijn agenda, notitie boeken, schriftjes, desk planner, etc. Toch heb ik nog niet de perfecte planeer gevonden. Ik wil er een waar de dagen naast elkaar staan en niet onder elkaar, waar ik genoeg to-do’s aan kan maken en dit ook overzichtelijk blijft. Ook wil ik een planner die er mooi uitziet… 2018 wordt het jaar dat ik de papieren schoolagenda vaarwel ga zeggen en op een duidelijke manier mijn planning ga bij houden in een planner!

 

Netflix & relax

2017 was een jaar waar ik veel korte series keek. Soms keek ik ook wel eens een serie twee keer achter elkaar helemaal uit zoals Gossip Girl, The 100 en Pretty Little Liars. Ik vind series kijken heel erg leuk en rust gevend. Lekker met een theetje, dekentje en mijn pyjama aan op de bank hersenloos naar een serie kijken, heerlijk!

2018 wordt het jaar dat ik ga beginnen aan Gilmore Girls, een serie die al lang op de planning stond maar vaak te lang was om een begin te maken. Komend jaar ga ik dat anders doen!

Toch hoef je niet altijd via Netflix een leuke serie perse te kijken. Wij hebben thuis KPN! Via KPN kun je ook een hele hoop leuke extra kopen of krijgen, met KPN valt een hoop te beleven en bij het kopje on demand staan bij ons leuke film en series waar ik in 2018 graag meer tijd aan zou willen besteden!

In 2018 zou ik dus minder willen Netflixen en meer willen genieten van KPN on demand. Een goed voornemen als je het mij vraagt maar haalbaar…?

Wat denk jij?

Liefs,

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *