Favorieten - Fit apps - Simyo - Keke Ode - Strava

Mijn favorieten Fit Apps

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Hi!

Een tijdje geleden heb ik het roer omgegooid. Ik zocht een pakkende quote op Pinterest, kocht een 12 rittenkaart bij het lokale zwembad en begon met eiwit shakes. Ondertussen ben ik twee weken verder en ik ben gemotiveerder dan ooit! Ik ga het vandaag dan ook met jullie hebben over mijn favorieten fit apps en waarom ik ze dan zo ontzettend fijn vind.

 

Strava

Zoals sommige misschien wel wisten rende ik veel voor ik begon met zwemmen. Ik deed dit met veel plezier maar kreeg mijn motivatie maar niet bij elkaar te gaan om na mijn blessure weer te beginnen, of ik ging maar kwam niet meer goed op gang omdat ik pijn bleef houden… Vervelend hoor! Toch wil ik Strava even met jullie delen. Ik heb namelijk in mijn ren ‘carrière’ veel apps gebruikt. De Nike app was lang een favoriet maar toen deze omging naar een ander metriek stelsel irriteerde ik mij eraan. Ik heb toen een flinke zoektocht geopend naar een andere goede app. Strava vond ik toen het fijnste helaas gebruik ik hem nu niet meer, toch blijft het een geweldige app!

Favorieten - Fit apps - Simyo - Keke Ode - Strava

Etos

Nu vraag jij je zeker af wat een drogisterij in dit rijtje doet? De Etos app is de oplossing voor lui Nederland. Hun idee om met stappen kortingen en leuke acties te verdienen sloeg bij mij in ieder geval goed aan. Het ging me niet zozeer om de kortingen en acties. Stappen zet je elke dag, om de luie Nederlander te motiveren om elke dag 10.000 stappen te zetten en daarbij leuke acties mee te verdienen was voor mij  1+1=2. Sinds de App uit is ben ik een groot fan. Nu kan ik met leuke kortingen mijn favorieten producten in mijn favoriete drogisterij halen. Dat is pas mooi meegenomen, wanneer begin jij met lopen?

MyFitnessPal

Je hebt heel veel soorten voedingsdagboeken maar deze van Under Armour is toch echt mijn favoriet! Je hebt (gratis) heel veel mogelijkheden en kunt bijvoorbeeld je macro’s inzien.  Nu doe ik niet heel veel met Macro’s (weten jullie of dit beter werkt?) maar ik hou braaf mijn eetdagboek bij en mijn gewicht. Hierdoor zie ik snel of ik resultaat boek en hoeveel resultaat ik boek. Een extra handigheidje is dat je je eten kunt scannen waardoor je niet zelf hoeft te klungelen.

 

Favorieten - Fit apps - Simyo - Keke Ode - MyFitnessPall

Om deze apps te kunnen gebruiken heb je echter wel internet nodig. Nu zijn er een heleboel providers en aanbieders, dus waar begin je en wie moet je kiezen? Je zult voor je zelf als eerste een afweging moeten maken of je een toestel erbij wilt. Wil je dit wel dan kom je uit bij providers als KPN. Wil je dit niet? Dan kun je een abonnement pakken bij Simyo.

Simyo biedt bundels aan die je helemaal kunt samenstellen naar jou eigen wens. Dit maakt het goedkoper voor jou als je bijvoorbeeld niet veel belt of weinig gebruik maakt van internet. Daarnaast kun je kiezen tussen een jaar abonnement of eentje die maandelijks opzeg baar is. Handig toch?

 

Wat zijn jou favorieten Fit Apps?

Liefs,

 

* Deze blog is opgezet in samenwerking met Simyo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *