Typisch Zen

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch Zen - Keke Odé - ZEN - Rituals - Groen

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

In deze post wilde ik op een chaotische manier rust laten zien! Ik heb gekozen voor een hele andere indeling dan alle andere posts omdat ik mijn creatieve geest de vrije loop wilde geven. Ik heb daarom gekozen om in het midden groot ZEN te zetten en er omheen woorden die voor mij ZEN betekenen of waar ik zen van wordt! De rituals producten staan vooral voor rust en daarom koos ik ook voor deze afbeeldingen! De kleuren in de afbeeldingen heb ik ook laten terug komen in de achtergrond en tekst. Hierdoor wordt alles een geheel!

 Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal heb ik verdeeld. In elke hoek een andere afbeelding. De afbeeldingen (schuin) tegen over elkaar hebben ongeveer dezelfde look, toch is het een andere afbeelding. Dit vond ik speels! Ik heb voor vier afbeeldingen gekozen zodat ik in het midden een goede ruimte had om te werken met de woorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *