Typisch mijn winter favorieten - Keke Odé - beauty producten - favorieten - winter - beautyblogger

Typisch mijn winter favorieten

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch mijn winter favorieten - Keke Odé - beauty producten - favorieten - winter - beautyblogger

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

De winter staat in mijn ogen voor witte sneeuw, koele briesjes en donker, warme kleuren! Dit allemaal zie je terugkomen in deze post! De afbeeldingen zijn koel, wit en hebben warme en donkere elementen! De tekst winter favs heb ik voor een strook beige gezet. Dit geeft een chic effect in de tinten die in de post terug komen! De tekst met de tips/producten is donker groen omdat ik dit mooi vond terug komen aangezien in de afbeeldingen je ook groene elementen hebt!

 Beeldmateriaal

De afbeeldingen zijn van rommelig naar netjes neergezet. Ook heb ik gekozen om onder aan de post te zetten kun jij de producten matchen met de foto’s zodat het een kleine speurtocht wordt! Hierdoor is de post actiever dan de andere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *