Typisch een Theeleut - Keke Odé - InDesign - But First Tea - Theeleut- Tea time -thee - Typisch

Typisch een theeleut!

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch een Theeleut - Keke Odé - InDesign - But First Tea - Theeleut- Tea time -thee - Typisch

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

De post bestaat uit wit! Ik heb al vaker gezegd dat lichte kleuren en wit mij heel erg aanspreken omdat het er altijd ‘clean’ uitziet! In deze typisch een theeleut post heb ik er dan ook voor gekozen om wit veel terug te laten komen! Door vlakken te creëeren en afbeeldingen te gebruiken heb je een duidelijk overzicht. De quote matcht precies met het onderwerp en waar ik normaal het onderwerp benoem heb ik dat dit keer via een quote gedaan! Leuke afwisseling leek mij!

De paarse tekst matcht met de kleur van Winter Glow! Dit vond ik leuker dan zwart te gebruiken, het is een stuk speelser! Ook de groene letter bij de quote geven al goed aan dat groene thee mijn favoriet is!

 Beeldmateriaal

De foto’s geven precies aan wat theeleut zijn inhoud! De groen tinten in de foto’s geven goed weer dat groene thee mijn favoriet is! De foto’s zijn rustig door de witte kleuren, hierdoor springen de theezakjes er goed uit! Zonder het geheel heel druk te maken geven de foto’s juist weer wat mijn stijl is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *