Gala - Keke Odé - Mini Cooper - Mini - Old - Vintage

Typisch mijn eeuwige strijd

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch mijn eeuwige strijd - Keke Odé - Afvallen

 

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

De post bestaat uit veel tekst over mijn eeuwige strijd en dat ik me onzeker voel! De donker kleur en het simpele lettertype vond ik hier goed bij passen omdat het niet uitspringt maar juist simpel en onzeker is. De donker kleur weergeeft het onzekere gevoel. Mensen die onzeker zijn dragen namelijk vaak donker kleuren!

 Beeldmateriaal

De foto’s in de post geven een eerlijk beeld van mijn ‘verandering’ en omdat ik op mijn 5o kg foto lach en gelukkig ben. Terwijl ik op de foto van 72 kg de camera de rug laat zien! Het kan nog een leuke foto zijn maar dat ik onzeker ben op die foto kun je goed zien door deze actie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *