Typisch Flip en Gijsje - Keke Odé- Flip en Gijsje - Cavia's

Typisch Flip en Gijsje

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch Flip en Gijsje - Keke Odé- Flip en Gijsje - Cavia's

Video link

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

 

Ik heb ervoor gekozen om de post geschreven vanuit Flip en Gijsje omdat dit persoonlijker is (vind ik!). Ik wilde geen uitleg geven over de diertjes, ik wilde foto’s laten zien! Het lettertype dat ik heb gekozen is Chalkduster. Dit vond ik een leuke twist voor de post! Normaal kies ik voor standaard kleuren en lettertypes, met deze post wilde ik dit een beetje doorbreken! Het moest, naar mijn idee, wat speelser. Zo zijn die twee ook! Mijn liefde voor hun is dan ook typisch voor mij! Deze bezorgde mama heeft zelfs een babyfoon op Wifi zodat ze altijd weet hoe het met de kinders gaat!

Beeldmateriaal

Zoals ik al aangaf wilde ik deze post speelser maken! Een gekke kleur die vrolijk is en bij de andere kleuren past, veel kleur, gek lettertype! Ook de foto’s zijn niet hetzelfde qua formaat. Wat voor mij ook speels oogt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *