AMG GTs - Typisch mijn grootste wens - Keke Odé

Typisch mijn grootste wens

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

Typisch mijn grootste wens - Typisch - AMG GTs - Mercedes AMG - AMG - Mercedes Benz - Keke Odé

Liefs,

____________________________________________________________________________

Wil je me nog beter leren kennen? Hieronder vertel ik je welke keuzes ik heb gemaakt voor deze blogpost en waarom:

De post

Deze post is denk ik de meest opvallende door zijn gele kleur! Ik heb gekozen voor deze kleur omdat de auto een prachtige kleur heeft waar ik helemaal verliefd op ben geworden! De kleur van de auto heet: Solarbeam Yellow! De tekst heb ik zwart gehouden omdat je op deze manier goed de tekst kunt lezen! Daarnaast is zwart ook een kleur die veel in de foto’s en de AMG GTs terug komt!

 Beeldmateriaal

Op de foto waar je mijn gezicht ziet zie je goed hoe blij ik ben dat mijn ‘grootste wens’ uit kwam! Ik had hier net gereden in deze prachtige auto (die je op de onderste foto goed kunt zien) en ik zat nog vol adrenaline! Mijn dag kon niet meer stuk en foto’s zeggen meer dan woorden! De tekst is dan ook alleen bedoelt als aanvulling zodat je weet hoe ik mij gevoeld heb tijdens dit waanzinnige moment en dat ik er natuurlijk voor spaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *